В одному зі столичних хостелів іноземець зарізав сусіда (фото, відео)

Інцидент стався на вулиці Саперно-Слобідській у Голосіївському районі.

"Між 31-річним потерпілим та 26-річним зловмисником стався побутовий конфлікт. Під час сварки один з чоловіків завдав смертельного удару ножем в серце своєму опонентові і втік з місця злочину", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

Зловмисника вдалося затримати в Харківській області, коли він намагався втекти до Росії. Також повідомляється, що раніше затриманий вже мав проблеми з законом у себе на батьківщині через грабежі. За його словами, причиною вбивства стало те, що чоловік з сусідньої кімнати публічно принижував його.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...