В Охматдиті 5 років живе покинута рідними дівчинка (відео)

Коли багатодітні батьки дізналися, що дитина хвора на хронічну ниркову недостатність, фактично кинули її напризволяще.

У неї є тільки куточок в лікарняній палаті з іграшками, дисками і колекцією лаків для нігтів, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

«Мама один день побула зі мною і поїхала. А тато до мене не приїжджав. Я побачила його фотки, мені брат показав, як він робив татуювання - я сказала йому, що краще б ти приїхав до мене, а не зробив татуювання», - каже Карина.

Зараз за її життя борються медики і волонтери: замість нирок щодня працює подвійний діаліз. Таке навантаження, кажуть лікарі, маленький організм може не витримати, тому єдиний шанс вижити - це знайти рятівну нирку. Через юридичну тяганину з рідними Карини ледве вдалося отримати дозвіл на операцію - кілька місяців тому маму дівчинки позбавили батьківських прав, у дівчинки з'явилися опікуни, тому тепер вона офіційно може їхати на лікування до Білорусі.

Стати донором могли і рідні: волонтери стверджують, що неодноразово просили про це дорослих братів, проте ті так і не погодилися на цю ідею.

«Ми дзвонили в присутності Карини до братів, додзвонилися Кості. По телефону він нам сказав, що погоджувався стати донором, але потім ми вже призначили дату, коли він приїде, і після цього телефон перестав відповідати», - кажуть помічники Карини.

Журналісти знайшли Костянтина в Кам'янському. Він заявив, що хвору сестру не забуває, ось тільки про донорство чує вперше. «Ніхто нічого не повідомляв. Я кожен день Карині телефоную, і ніхто мені нічого не говорить», - стверджує він.

Єдине, що залишилося у Карини від сім'ї - сімейний альбом. Тепер її єдина мрія - великий будинок і велика родина з новими батьками.
Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...