В окупованому Криму намітився будівельний колапс

Жителі материкової України й іноземці практично відмовилися від придбання житла в окупованому Криму. Однак будівництво продовжилося й на півострові намітився колапс.

За інформацією видання, до 2017 року серед покупців нерухомості на півострові в основному залишилися місцеві жителі, - пише "Крим.Реалії", передають Патріоти України.

Але й це не зупинило темпів забудов півострова: експерти називають те, що відбувається на сьогодні, хаосом, а самі кримчани виходять на мітинги і протести проти забудови прибережних земель.

Після анексії Криму Росією на півострові почали активно зводити житло для силовиків. Повністю забезпечити квартирами всіх кримських військовослужбовців у Міноборони Росії обіцяли ще до 2016 року, але багато будинків так і залишаються проектами до сих пір.

Першими ж вселятися в нові кримські квартири почали військовослужбовці Чорноморського флоту Росії. Житло в Козачій бухті Севастополя зводилося і до анексії півострова, тут виросло ціле військове містечко. У 2014-му ключі від квартир біля моря отримали 639 сімей військових.

На початку 2017-го квартири в Севастополі з видом на Херсонес роздали 97 сім'ям російських прикордонників. Заради будівництва цього будинку підрядник ФСБ забрав вісім метрів прибудинкової території у сусідньої висотки.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...