В окупованому Криму скоєно черговий напад на кримськотатарського активіста

Риза Асанов пов'язує напад зі своєю «активною позицією».

Кримськотатарський активіст Риза Асанов повідомив про напад на нього невідомих людей, які, за його словами, з акценту були явно вихідцями з Росії, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

На своїй сторінці в Facebook він написав, що відчув різкий біль в правому плечі і помітив чорний довгастий предмет, схожий на палицю, а потім відчув різку біль у потилиці. Після цього він втратив свідомість, а прийшов в себе, вже лежачи біля своєї машини, і почув чоловічий голос, який сказав: «Це останнє попередження». Другий голос потім сказав: «У нашу наступну зустріч ти здохнеш».

За словами Асанова, коли він дістався до лікарні, йому діагностували забої і струс мозку. У підконтрольної РФ поліції на окупованому півострові, де активіст написав заяву про напад, йому не видали підтвердження про це, написав Асанов.

Риза Асанов пов'язує напад зі своєю «активною позицією».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...