В окупованому Криму вирішили побудувати новий ''мегаміст''

В анексованому Росією Криму побудують кілометровий міст, який з'єднає північну та південну сторони окупованого Севастополя.

Кримський міст

Як розповів "губернатор" міста Дмитро Овсянников, будівництво обійдеться приблизно в 40 млрд рублів (16,8 млрд грн), передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Він повідомив, що з двох варіантів транспортного переходу через бухту — моста або тунелю — обрано міст, оскільки це "оптимальний варіант, який влаштовує і військових".

"За попереднім проектом, міст буде чотирисмуговий, довжиною 935 метрів. Підсумковий варіант проекту повинен бути узгоджений з будівництвом дорожньої хорди — Гераклейської рокади, вона зв'яже перехід через бухту з Гагарінським районом Севастополя. Передбачувана вартість обох об'єктів — близько 40 млрд рублів", — сказав окупант.

Ідея будівництва транспортного переходу через Севастопольську бухту вперше була озвучена на зустрічі Володимира Путіна з Овсянниковим у вересні 2017 року. Президент РФ доручив йому опрацювати можливі варіанти будівництва. Зараз між північною стороною і центром Севастополя курсують катери і пароми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...