В оплоті скреп замислили чергову підлість, - Злий Одесит

Відбулася регулярна зустріч президент РФ Володимира Путіна з представниками великого російського бізнесу.

"І, здавалося б, ну зустрівся і бог з ним, а ось і ні, адже в ході даного заходу, президент наддержави обрадував представників ТОП-бізнесу новими санкціями", - пише у своїму блозі Злий Одесит передають Патріоти України.

"Як відомо, від санкцій Росія стає тільки міцніше, адже ефект від них нульовий, а економіка встає з колін швидше, а тому Путін, аки Ванга, передбачив нову порцію обмежень, до якого найбагатшим підприємцям Росії слід готуватися найближчим часом.

І, чесно кажучи, з одного боку такі слова Путіна мене порадували, адже це сигнал до того, що Кремль усвідомлює ціну своїх дій, а з іншого - це означає і те, що в оплоті скреп замислили чергову підлість, через яку пенсіонерів і бюджетників знову обкладуть по самі "не-хочу». Але суть підлості, від того не поміняється.

До речі, варто відзначити і те, що напередодні зустрічі Путіна з представниками бізнесу стало відомо, що уряд РФ і Банк Росії згортають програму підтримки малого та середнього бізнесу. Іншими словами, хотіли каменів з неба - отримуйте, а далі - самі!

Загалом, можете мене звинувачувати в повторенні, але як на мене, історія про наближається маленького хутрового звіра стає зараз для РФ, як не можна актуальна!"
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...