У поліції провели профілактичну бесіду і відпустили, а він забрав життя випадкового перехожого

У Миколаєві 45-річний місцевий житель до смерті забив 30-річного чоловіка, який проходив повз, на території лікарні. Стало відомо, що напередодні в поліції була проведена профілактична бесіда зі зловмисником.

Про це розповіли в ГУ НП Миколаївської області, передають Патріоти України.

Керівник відділу комунікації обласної поліції Олена Бережна повідомила, що підстав для затримання чоловіка у правоохоронців не було. Тому з агресивним і явно неадекватним жителем Миколаєва провели профілактичну бесіду і відпустили.

Дружина привезла чоловіка в наркологічне відділення. Медики повідомили, що пацієнт відмовився проходити будь-яке лікування і напав на ще одного хворого. Відзначається, що їм залишалося лише викликати поліцію.

Після цього він вийшов на вулицю і жорстоко побив, а після задушив випадкового перехожого - 30-річного Максима Середу, який помер через 9 днів, так і не прийшовши до тями.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...