У поліції розповіли подробиці кривавої стрілянини в Луцьку

За підозрою в причетності до перестрілки між членами "кримінальних угруповань" на автомийці в Луцьку, яка сталася 5 листопада, затримані четверо людей, а двоє переховуються.

Про це повідомив начальник Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції Роман Осуховський, передають Патріоти України.
Він сказав, що чотирьох за рішенням суду заарештували. Двоє з нападників розшукуються. Вони, за інформацією поліції, в перестрілці отримали поранення, втекли з місця події і сьогодні можуть ховатися в лікарнях сусідніх областей. "Один з представників криміналітету був убитий на місці, двоє отримали поранення. Після того, як були встановлені всі учасники конфлікту, стало відомо, що поранення також отримали двоє людей, які прибули (на зустріч - ред.) з Києва. Зараз, за нашою інформацією, вони знаходяться в медичних установах Рівненської та Тернопільської областей", - розповів Осуховський.

Якщо інформація підтвердиться, то лікарі будуть притягнуті до кримінальної відповідальності, так як з невідомих причин не звернулися в поліцію, сказав перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...