У пошуках адреналіну: У Рівному придумали новий челлендж - бігати по дахах патрульних машин (відео)

Поліція знайшла хулігана по відео в соцмережах.

У Рівному в пошуках адреналіну молоді люди не придумали нічого кращого, ніж розлютити патрульних. "Запускаємо челендж - пробігтися по поліцейській машині", - повідомив юнак, тримаючи в руках смартфон. І негайно виконав обіцяне, знімаючи весь процес, передають Патріоти України.

Автор челенджу назвав своє ім'я прямо в камеру. Потім зйомка з'явилася в мережі, в тому числі в популярних авто-пабліках. Слава знайшла героя: відео потрапило на очі поліції, і та без проблем вийшла на хулігана. Тепер той спілкується зі слідчими.

За фактом хуліганства Рівненським відділом поліції розпочато досудове розслідування за статтею 296 частина 1 Кримінального кодексу України. Відповідальність - штраф у вигляді 50 мінімальних доходів, півроку арешту або три роки обмеження волі.

Піймавши порушника, поліція відзвітувала про виконану роботу і ... перепостила відео на своїй сторінці в соцмережі. У коментарях "дісталося" не тільки горе-екстремалу, а й правоохоронцям. Наприклад, дивуються, чому не впіймали другого учасника подій: "Чому не 296 частина 2 (хуліганство, вчинене групою осіб)? Видно ж, що є спільники, він не один знімав!", "Вибачте, але поліція у нас, як і раніше, беззуба. Чому відразу після пробіжки його не поклали обличчям у сніг"?

При цьому вчинку шукача розваг ніхто не схвалює, пропонуючи різні варіанти провчити хлопця - від "попрацювати двірником" до "такої ж пробіжки по мінному полю".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...