У "ПриватБанку" знову проблеми: Клієнти скаржаться на проблеми з оплатами

В державний "ПриватБанк" останнім часом надходить велика кількість скарг клієнтів через подвійне списання грошей з карт під час оплати послуг і товарів.

Про це повідомляють клієнти банку, передають Патріоти України з посиланням на Мінфін.
"Сталося автоматичне подвійне списання по страховці, 3 і 9 січня. 9 січня звернувся в відділення - сформували заявку, написав власноруч заяву на повернення. Почекав пару тижнів - немає реакції. Пару раз дзвонив на гарячу лінію. Ходив у відділення. Ще раз дзвонив на гарячу лінію - результату немає. Обіцянки та й годі. Клієнтом банку є дуже давно, раніше все влаштовувало, зараз же ситуація змушує задуматися про поточний рівень сервісу та професіоналізму працівників. Сподіваюся проблема все таки буде дозволена, пройшло вже майже 1.5 місяці. ", - повідомив обурений клієнт ПриватБанку Олег Хорошко.
Під повідомленням фахівець ПриватБанку відреагував на дану скаргу. Також окремо вибачився за цю ситуацію. "Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. Будь ласка, вкажіть в особистому повідомленні Ваші контактні дані, щоб ми могли розібратися в ситуації і допомогти у вирішенні питання", - повідомили в ПриваБанку.
Також раніше з подібною проблемою звернувся ще один клієнт.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...