У раю фінанси не потрібні: Путін закликав росіян відмовитись від накопичень

Нелегітимний президент РФ Путін висловився з приводу накопичень. Він наказав росіянам не уподібнюватися героєві французької літератури, відомому своєю скупістю.

"В шпаргалці Путіна, який читав її на відкритому уроці в рамках Всеросійського форуму професійної навігації «ПроеКТОриЯ» в Ярославлі, містився докір підприємцям, які прагнуть тільки до отримання прибутку", - передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Давайте не будемо забувати, що життя конечне. У другому-третьому поколінні накопичені багатства, як правило, не утримуються в сім'ї», - зазначив Путін.

А потім він "згадав" героя одного з творів Оноре де Бальзака. «Тому просто, як Гобсек, сидіти на золоті і накопичувати невідомо для чого - безглуздо. Просто на це не варто класти своє життя», - сказав президент РФ.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...