"У РФ залишився один олігарх", - російський мільярдер

За словами російського бізнесмена Алішера Усманова, у РФ є один олігарх із єдиною компанією. Хто це, підприємець не сказав.

Алішер Усманов

Російський підприємець і мільярдер Алішер Усманов уважає, що у РФ залишився один олігарх. Про це він заявив в ефірі програми "Действующие лица с Наилей Аскер-заде" на каналі "Россия 1", запис якої було викладено 1 жовтня в YouTube, передають Патріоти України.

Ведуча нагадала Усманову заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, що в Росії олігархів немає, а також додала, що журналіст Олег Кашин назвав його "першим представником постолігархів".

У відповідь Усманов повідомив, що терпіти не може слова "олігарх", оскільки у ньому "є якесь недолуге для чоловіка звання". На його думку, це те ж саме, що сказати "фаворит королеви". Бізнесмен заявив, що олігарх – це людина, яка "все взяла, не заплативши", і уточнив, що ніколи до них не належав. "Уважаю, у нас залишився, на мою думку, один пасажир у цьому вагоні, він уже порожній, а він сам сидить – досі котиться. Він олігарх. І він про це знає. Він усе втратив, окрім однієї компанії, тому він у ній і залишається. А більше олігархів немає", – повідомив Усманов.

Бізнесмен відмовився назвати ім'я "останнього олігарха" Росії. На прохання ведучої охарактеризувати, ким є Роман Абрамович і Олег Дерипаска, Усманов назвав їх "великими", "провідними", "найкращими" і "талановитими" бізнесменами.

У квітні 2018 року журнал Forbes оприлюднив рейтинг 200 найбагатших російських бізнесменів, у якому Усманов посів 10-те місце. За оцінками видання, його статки становлять $12,5 млрд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...