У річницю отруєння Скрипалів Кремль готує провокацію з ГРУшниками

У Московському державному університеті хочуть провести наукову конференцію "Перші Скрипальські читання", приурочену до річниці отруєння екс-шпигуна ГРУ в британському Солсбері.

Про це радіостанції "Говорить Москва" заявив професор МГУ, член наукової ради при Раді безпеки РФ Андрій Манойло, передають Патріоти України.

За його словами, на конференції зокрема планується обговорити "досвід західних спецслужб в частині організації інформаційно-психологічної інтервенції на територію Російської Федерації".

Манойло також заявив, що відправив запрошення на захід Олександру Петрову (Мишкову) і Руслану Боширову (Анатолію Чепізі).

"Ми відправили їм запрошення безпосередньо кур'єром на їхню адресу... У них є фізичні адреси, у них є адреси роботи, які ними ж задекларовані. Вони ж в інтерв'ю Симоньян дали повну інформацію про те, ким вони працюють і де", - сказав він.

Професор пояснив, що Петров і Боширов можуть розповісти "про технології інформаційної війни".

Коли може відбутися наукова конференція, Манойло не уточнив. На сайті МГУ інформації про захід немає. Також професор заявило намір провести наступні "Скріпальські читання" в Солсберійському соборі в Великобританії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...