У Росії назвали ймовірного наступника Путіна

Ймовірним кандидатом на пост президента Росії замість Володимира Путіна є нинішній міністр оборони Сергій Шойгу.

Фото: Обозреватель

Таку думку в інтерв'ю "Собеседнику" висловив російський журналіст і телеведучий Євген Кисельов, повідомляють Патріоти України.

За його словами, зараз у Росії висуваються дві головні версії розвитку подій у 2018 році.

"Перша - наступник, і зараз у цій ролі найчастіше називають Шойгу. Восени змінюють голову уряду, Шойгу або інший наступник стає прем'єром і в вісімнадцятому перемагає", - розповів Кисельов.

Для самого ж Володимира Путіна вводиться спеціальний пост - на кшталт "батька нації".

"Другий варіант: Путін йде на вибори, виграє їх, а потім м'яко передає владу, тягар якої йому вже набрид, обумовлюючи для себе невразливу позицію; тобто відбувається все те ж саме, але не до 2018-го, а після", - заявив журналіст.

При цьому Кисельов зазначив, що жодна версія поки не стосується дійсності, осільки "рішення в Росії ухвалює одна людина", причому - в останній момент.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи можливий відхід Путіна, він сказав: формально - так, але зі збереженням всієї влади.

"Путін любить такі ходи і в 2008-му вступив саме так. Ні в які революційні сценарії я не вірю, хоча Росія відома непередбачуваністю і в цьому сенсі. Ні в яку перебудову зверху - теж: досвід Горбачова всіх навчив. У сценарій територіального розпаду - тим більше. І не думаю, що Путін всерйоз прагне до масштабного військового конфлікту як до головного засобу самозбереження. Мені здається, ніяких серйозних подій не можна очікувати раніше другої половини двадцятих. Це буде час без новин", - наголосив Кисельов.

Він також визнав, що складно робити якісь прогнози ситуації в Росії.

"Відмінна риса російської політики путінських часів - принципова непрозорість. Кремль - абсолютна чорна скринька. Я навіть думаю, там навмисне люблять спростовувати раціональні побудови", - підсумував Кисельов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...