У Росії назвали несподіваний ефект від американських санкцій

Російські олігархи, щодо яких фінансова поліція США проводить розслідування, страждають ще до оголошення результатів.

Леонід Радзіховський

Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський журналіст Леонід Радзіховський, передають Патріоти України.

Як переконаний журналіст, перш за все, йдетья про моральне страждання. "Вони вже страждають, їм вже вкрай неприємно, що їх переслідують, що відомості про їхнє майно будуть оприлюднені", - сказав він.

"Ці люди звикли вважати себе хазяєвами життя, і коли хтось до них пристає, вони їх посилають у вкрай грубій формі. А тут не пошлеш. Всі твої таємниці викладені на загал - не липові довідки про майно, а реальні таємниці. Це вкрай неприємно. Вони себе порівнюють з великими американськими панами. Але з великими американськими панами такого не роблять, а з ними - роблять, значить, вони другий сорт. Це теж вкрай неприємно", - пояснив Радзіховський.

У той же час він переконаний: незважаючи на те, що все це "вкрай неприємно", "сказати, що це буде катастрофічно, що після прочитання списків хтось накладе на себе руки, а Сечин прокинеться простим обивателем, у якого є тільки те, що він отримав на свою пряму зарплату - ні, цього не буде".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...