У Росії палав офіс путінської партії (фото, відео)

У місті Назарове Красноярського краю Російської Федерації рано вранці 2 вересня підпалили приміщення виборчого штабу пропутінської партії "Єдина Росія".

"Підпал влаштували кілька осіб. Один з них заблокував у сторожці охоронця. Потім нападники вибили вікно в будівлі, закинули всередину облиті горючою сумішшю покришки і підпалили їх", повідомляють місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

За словами сторожа, свої дії палії супроводжували фразою: "Передавайте привіт "Єдиної Росії".

В результаті пожежі згоріла оргтехніка, меблі та агітаційна символіка, яка призначалися для проведення передвиборної кампанії в місті. У партії вважають, що інцидент має "політичне підґрунтя", так як через тиждень в місті мають відбутися вибори до міської ради.

Також з'явилися фото і відео з місця події.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...