У Росії підняли на сміх нове будівництво до ЧС-2018

Оргкомітет чемпіонату світу з футболу-2018 звернувся до влади Санкт-Петербурга з проханням побудувати шестиметровий паркан навколо тренувального майданчика в Зеленогорську. Там під час ЧС буде розміщуватися збірна Англії.

Про це повідомив виконуючий обов'язки першого заступника комітету з будівництва Сергій Клімов. "Таке звернення надійшло не тільки по цій базі, але і по майданчиках в Ломоносова, в Павловську. Ми розглядаємо як технічну, так і фінансову сторону питання", - сказав Клімов "Петербурзькому щоденнику", передають Патріоти України.

Такий запит про нове будівництво до ЧС-2018 викликав дикі глузування серед російських уболівальників. Любителі футболу тролять майбутню споруду 6-метрового паркану, який попросили на своїх базах збірні Коста-Ріки, Південної Кореї і Англії.

"А контрольно-оглядову смугу і вишки з кулеметником по кутах периметра їм не організувати?"; "Шестиметровий паркан, колючий дріт і одиночні камери збірної Англії можна організувати, в принципі"; "Є привід заробляти бабла. Як завжди в Пітері", - пишуть вболівальники в коментарях порталу "Чемпіонат".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...