В Росії "проїхалися" по міфах навколо навчань в Білорусі (відео)

Проведення російсько-білоруських навчань "Захід-2017" 14-20 вересня носить суто пропагандистський характер.

Про це в ефірі Обоз.LIVE заявив російський економіст, екс-співробітник Адміністрації президента РФ і опозиційний політичний діяч Дмитро Некрасов.

"Давайте тверезо думати про цілепокладання. Цілепокладання керівництва РФ полягає в одному - в максимально тривалому збереженні своєї власної влади. Це так само, як і у Північній Кореї. Вони навіщо бомбу підривають? Щоб напасти на Південну? Ні. Для того, щоб на них не напали і щось не відбулося. Навіщо ми, умовно кажучи, захопили Крим або там весь час трясемо цими м'язами військовими? Для того, щоб усередині країни пишалися керівництвом країни і особисто Володимиром Володимировичем Путіним. Що ми такі великі, ми цим показали" , - вважає Некрасов.

За його словами, не мають під собою підстав і страхи сусідів Білорусі.

"Я всю цю істерію, яку бачу, припустимо, в європейських ЗМІ з приводу навчань, не поділяю. Це ж в основному для внутрішнього користування. Я не очікував би захоплення Прибалтики тому, що це кінець для всіх, ніхто цього робити не буде, це смішно", - підкреслив опозиціонер.

Також він додав, що ці маневри повинні продемонструвати силу режиму всередині країни.

"Основна мета - втриматися при владі, продемонструвати, які ми сильні всередині країни, і щоб ніхто не міг втрутитися. Інших якихось завдань особливо немає", - підсумував російський політик.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...