В Росії радять Україні не поспішати з реінтеграцією Донбасу

На думку російського експерта, Україні слід затягнути процес реінтеграції окупованих територій сходу країни до чергових парламентських і президентських виборів.

Таку думку "Обозревателю" висловив російський публіцист, блогер і аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

"Я бы рекомендовал Украине затянуть процесс реинтеграции Донбасса до предвыборного цикла, чтобы вы спокойно избрали парламент и главу государства без участия этих беспокойных избирателей", - заявив він.

"Пускай их статус будет подвешен, пускай этот вопрос решается долго и максимально бескровно и нерискованно для Украины. Сейчас все складывается для Украины достаточно хорошо", - додав публіцист.

Голишев завірив: Донбас в його нинішньому стані аж ніяк не можна назвати "ласим шматочком", за який варто боротися. "В принципе, этот регион никому не нужен. Он не нужен ни России, ни Украине".

У цьому контексті публіцист нагадав, що відновлення Донбасу потребує "скажених грошей". Крім того, Україна отримає регіон з "разваленой политической системой и громадное количество очень невменяемых избирателей, которые путают все карты и все портят".

"Украина заинтересована лишь в одном: в том, чтобы ее государственные границы были государственными границами, чтобы она их контролировала, и чтобы они были признаны всеми странами, в том числе соседними. Это важнейший момент. И она этот момент решает", - підкреслив Голишев.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...