"У Росії так завжди": "Кращий опис того, що було в Луганську - це перечитати О. Генрі "Королі і капуста", - військовий експерт

Напередодні президентських виборів у Росії чиновники розхвилювались і послабили свою «опіку» за невизнаними республіками. Цим скористались у «ЛНР» для боротьби за владу.

Александр Гольц

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив російський військовий експерт, журналіст Александр Гольц, передають Патріоти України.

«Це внутрішній конфлікт. Інша справа, що так в Росії завжди відбуваються напередодні президентських виборів. Вежі Кремля починають сваритися. Всім відомий результат цих виборів, але всі також знають, що головний начальник нашої країни заглиблюється в роздуми: як би влаштувати по новому державний устрій РФ. І чиновники, включаючи і силових чиновників починають нервувати, а якщо вони нервують їм вже не до нагляду за цими маріонетками», – впевнений експерт.

На його переконання, загальне хвилювання серед чиновників призвело до послаблення їхнього тиску на невизнані республіки. А очільники псевдореспублік скориставшись відносною свободою встигли вже пересваритись між собою.

«Чиновники думають, а не дай Бог зі мною щось буде, куди я подіну свої гроші, як я влаштуюся, він хоче забрати мої гроші. В результаті ці маріонетки пересварились і вийшла комедійна, на мій погляд, історія. Кращий опис того, що було в Луганську – це перечитати О. Генрі «Королі і капуста», – каже журналіст.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...