У Росії вже підібрали команду для "президента" Собчак (відео)

Відомий російський комік Максим Галкін з гумором відреагував на намір телеведучої Ксенії Собчак взяти участь в президентських виборах і підібрав для неї ідеальну команду соратників.

Відеозапис із саркастичною заявою Галкін опублікував у себе в Instagram, передають Патріоти України."Ксенія Собчак на радість мільйонів росіян висунула свою кандидатуру в президенти Російської Федерації. Вона сказала, що той, хто проти всіх, може голосувати за неї. Саме по собі це вже абсурд. Адже якщо ти проти всіх, то ти і проти неї. Але це не має значення, жіноча логіка. Треба трохи підсилити команду Ксенії ", - заявив Галкін.

Зокрема, на посаду прем'єр-міністра він запропонував колишню колегу Собчак по "Дому-2" Ксенію Бородіну. Він не оминув можливості "постібатися" з вирішальних зустрічей учасників шоу на "лобному місці" і пожартував, що тепер жінкам можна буде засідати прямо на Червоній площі, де також є Лобне місце.

Що стосується інших претендентів на керівні пости в уряді при президенті Собчак, то в список Галкіна потрапили репер Гнойний (голова Міністерства охорони здоров'я), творець фінансової піраміди МММ Сергій Мавроді (міністр фінансів), блогер, що отримала славу після зґвалтування, Діана Шуригіна (голова комітету у справах молоді), скандальний актор Олексій Панін (комітет із захисту тварин і навколишнього середовища), а також лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров (міністр закордонних справ).

"Нас все одно ніде не люблять. А він зможе послати смачно на міжнародних переговорах", - прокоментував Галкін останню кандидатуру.

Комік додав, що з подібною командою кандидата в президенти в Росії не буде жодної людини, яка проголосує проти всіх.

"Все буде за одного, як зазвичай", - резюмував артист.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...