У Росії занепокоєні прогресуючим алкоголізмом і майбутнім прем'єр-міністра

Якщо кращі наркологи світу приведуть Дмитра Анатолійовича до тями, то до кінця року він буде цілком придатний до виборів президента.

Дмитро Медведєв

Російський політтехнолог Станіслав Бєлковський в інтерв'ю ТСН заявив, що прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв має проблеми з алкоголем, передають Патріоти України.

"Медведєв - політичний син Путіна. У цьому сенсі певна довіра між ними зберігається. Адже важко було знайти людину, яка відмовилася б від президентської посади на користь свого політичного батька. А Медведєв такою людиною виявився, тому головною його проблемою залишається тільки алкоголь" , - сказав він.

"Я висловився досить недвозначно. Я думаю, що якщо кращі наркологи світу приведуть Дмитра Анатолійовича до тями, то до кінця року він буде цілком придатний до виборів президента", - додав Бєлковський, допустивши, що Путін може вибрати Медведєва своїм наступником на майбутніх президентських виборах.

Експерт також спрогнозував політичне майбутнє Медведєва. "Є кілька теорій, що буде з Медведєвим, якщо він не стане ні президентом, ні прем'єром. Одна з них, яка здається мені максимально цікавою, говорить: Дмитро Анатолійович може стати губернатором свого рідного міста Санкт-Петербурга. Це для кожного петербуржця почесно, навіть якщо формально це зниження в федеральній табелі рангів", - вважає політтехнолог.

"При цьому буде повернутий існуючий раніше порядок формування верхньої палати російського парламенту Ради Федерації. Тобто новими членами Ради Федерації стануть не сенатори, висунуті регіонами, а губернатори і спікери законодавчих зборів регіонів. Тоді Медведєв може виявитися в Раді Федерації і стати її спікером, поєднуючи це з позицією губернатора Санкт-Петербурга, що в принципі досить гідна компенсація за втрату його нинішніх і колишніх позицій", - резюмував він.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...