"В России будут падать самолеты, вертолеты, автомобили начнут чаще разбиваться на дорогах", - російський економіст про наслідок санкцій проти РФ

Після введення санкцій в якихось галузях російська економіка дійсно почне розвиватися, проте все ж в РФ не зможуть виробляти деякі деталі, на імпорт яких буде накладено ембарго, що може обернутися справжньою катастрофою.

Таку думку в ефірі Радіо Свобода висловив Дмитро Травін, економіст і професор Європейського університету в Санкт-Петербурзі, передають Патріоти України.
«Якщо буде розширюватися виробництво російської техніки без якихось важливих західних компонентів, статистика теж покаже зростання. Але цілком можливо, що в Росії будуть частіше падати літаки, вертольоти, автомобілі почнуть частіше розбиватися на дорогах», - вважає Травін. Також, за його словами, можуть виникнути серйозні проблеми з медичною технікою, за допомогою якої лікарі стежать за здоров'ям пацієнтів.
Економіст нагадав, що у всіх лікарнях РФ встановлена імпортна медична техніка, а свого там давно немає, і тому економіка РФ буде показувати зростання тільки на папері, а в реальності число смертей серед росіян буде зростати. І це станеться тільки через те, що вітчизняні виробники поки не можуть досягти західного рівня.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...