"В России потеряли и профессионализм, и мозги", - блогер про скандал із викриттям отруйників Скрипалів

Названий третій отруйник Скрипаль в Англії - це якийсь Денис Сергєєв. Він є високопоставленим офіцером ГРУ. Розслідування ведеться як розвідкою, так і агентством Bellingcat.

Про це у своєму блозі пише історик і політичний оглядач Олександр Флінт, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Они в России потеряли и профессионализм и мозги. Никогда в жизни при советских руководителях, КГБ или его отделы, не занимались подобным на улице, среди людей. И вообще это организовывалось по-другому. Всё потому, что партийный аппарат СССР, смертельно боялся КГБ и потому уравновешивал их армией, одновременно не допуская до руководства страной. Весь кабинет Брежнева, кроме Андропова - это партийные бонзы.

А сейчас у власти одно КГБ или их подпевалы, стукачи, помощники и бизнес-организаторы. Потому всякий контроль над собой они просто потеряли."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...