У школі розповіли про учениць, які влаштували "бої без правил" в Херсонській області (відео)

Школярки з Каховки, які влаштували публічні кулачні бої, раніше були подругами.

Про це розповіли в навчальному закладі, - передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Зараз в соціальних мережах йде якесь власне життя особливе. Це колишні подружки", - зазначила заступник директора Каховської школи №3 Ірина Ліпунова.

Шкільний психолог вважає, що подібні інциденти, як влаштували дівчинки з восьмого і дев'ятого класу, сприймаються як героїзм. "Це все в фільмах сприймається, як героїзм. Тому ця норма переноситься на власну норму поведінки. І це не сприймається, як щось виняткове. Для них це в нормі - себе захистити, а скоріше, себе показати", - розповіла шкільний психолог Вікторія Ткачук.

"У цій ситуації винних знайти, хто конкретно винен, дуже складно. По-перше, є недопрацювання батьків, домашнього виховання. Можливо, десь, я з себе не знімаю відповідальність, можливо, школа не в повній мірі їх привчала до роботи", - зазначив директор Каховської школи №1 Віктор Пендальчук.

Одна зі школярок вважається важким підлітком. Вона стоїть на обліку в правоохоронних органах за бійки. А ось у її "суперниці" хороші характеристики. Вона розповіла, що йшла на зустріч з подругою просто поговорити.

У поліції відкрили провадження за нанесення тілесних ушкоджень. "Розслідується, рішення буде прийнято після отримання результатів судово-медичної експертизи. Зараз проводяться невідкладні слідчі дії", - розповів заступник начальника Каховського відділу поліції Валерій Пестрецов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...