У сміттєпроводі багатоповерхівки в Миколаєві знайшли мертве немовля

Тіло новонародженого хлопчика знайшли у сміттєпроводі будинку № 11 по вулиці Садовій був Миколаєві 31 липня вранці.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Novosti-N.

Тіло знайшла двірничка, коли очищала сміттєпровід від сміття. За її словами, спочатку вона побачила пакет, всередині якого знаходилося щось, загорнуте в зелене рушник. Спочатку жінка подумала, що в пакеті труп кішки. іЫ тільки коли згорток розгорнувся, впавши до її ніг, вона побачила, що це дитина.

Перелякана двірничка вибігла на вулицю і попросила перехожих викликати поліцію.

Опергрупа, оглянувши знахідку, переконалася, що це труп новонародженого хлопчика. Тіло відправили на судмедекспертизу.

Для того, аби встановити особу матері, оперативникам знадобилося дві години. Матір'ю новонародженого виявилася 21-річна жителька Миколаєва, яка знімала квартиру в цьому ж під'їзді. Вона незаміжня, однак у неї вже є дитина, яку вона народила поза шлюбом.

На облік по вагітності жінка не ставала. Дитину вона народила нинішньої вночі в орендованій квартирі, після чого загорнула немовля в рушник, поклала в пакет і викинула у сміттєпровід. Відповідь про причину смерті дасть дасть судово-медична експертиза.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...