У столиці затримали банду "гастролерів" (відео)

Троє злочинців приїхали з Одещини, їхній спільник – із Вінницької області.

Доведена їх причетність до чотирьох вчинення злочинів, повідомляє на Facebook відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що по вулиці Ярославів Вал обікрали ряд офісних приміщень. На місце події відразу направили слідчо-оперативну групу.

Під час відпрацювання оперативної інформації щодо аналогічних злочинів у інших районах столиці працівники відділу кримінальної поліції викрили чотирьох осіб із речовими доказами. Затриманими виявилися 29-річний мешканець Одеської області, раніше неодноразово судимий, 20-річний та 32-річна мешканці Одещини та 38-річний мешканець Вінницької області, раніше не судимі.

Під час допиту затримані пояснили, що двері до приміщень вони ламали фомками, а дівчина перебувала на вулиці і спостерігала, щоби ніхто не помітив їхні дії.

Працівники поліції відпрацьовують інформацію щодо причетності зловмисників до вчинення аналогічних злочинів.
Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Фігурантам оголошено про підозру. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...