У Спілці офіцерів України пропонують провести військові навчання НАТО на Азові

​В питанні відстоювання своїх інтересів в Азовському морі Україні потрібно перестати сподіватися тільки на допомогу Заходу, який обіцяє ввести санкції проти Москви в разі продовження ескалації конфлікту.

Таку думку в ефірі одного з українських телеканалів висловив перший заступник голови Спілки офіцерів України Євген Лупаков, передають Патріоти України.

Він зазначив, що перше, що потрібно зробити - це прийняти всі необхідні закони, якими провести делімітацію нашого кордону в Азовському морі. Лупаков додав, що відразу після цього Україні потрібно публічно заявити про те, що на своїй території в акваторії Азовського моря Київ готує масштабні військові навчання із застосуванням авіації і артилерії.
За словами військового, коли на законодавчому рівні все буде врегульовано, тоді можна без зайвих міркувань запрошувати країни НАТО для участі в цих військових навчаннях, кораблі НАТО мають повне право зайти в акваторію тієї частини моря, яке знаходиться в повному розпорядженні України. Буде поставлена крапка в питанні внутрішнього моря України та Росії. Це буде море одне, але воно буде розділене на дві частини, з'явиться чітка межа.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...