У столиці у відомому магазині спритні злодійки потрапили на камери (фото)

У Києві в Подільському районі в одному з магазинів жінка витягла мобільний телефон у одного з покупців.

Відео опубліковано на сторінці спільноти "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Розшукується група осіб, яка скоїла крадіжку мобільного телефону iPhone 7+ в магазині "Космо" на вулиці Межигірській, 3/7", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що інцидент стався 27 листопада. На записі з камер спостереження в магазині видно, як три жінки спостерігають за дівчиною біля каси.

Потерпіла просить допомогти в пошуках злочинниць.

У коментарях до посту користувачі соцмережі розкритикували дівчину, яка тримала дорогий телефон у кишені.

Прям подарувала. Такий телефон і в кишені, капець. Треба також пам'ятати, де живемо (або в який беззаконійї країні)! Розхляба!" - написала VK Valentina.

"Ну, тітка теж - дурна. Так залишити в кишені свій телефон", - зазначив Ваня Громов.

Інші користувачі вважають, що злодійок потрібно покарати.

"Прибивати на місці", - заявив Lee Pavlenko.

"Спритна циганка. Порожній пакет замість ширми використовує, чітко спрацьовано. Тільки при четвертому перегляді відео я помітив, що було 3 спроби крадіжки з них начебто дві "вдалі". Бережіть кишені, люди, цигани стають витонченішими", - написав Роман Стрельников.

"Розумники тут зібралися. Прям ви всі такі уважні і все своє барахло вдома залишаєте перед виходом. Тільки і можете що зловтішатися", - написав користувач із ніком "Отетоповорот".

Коментатори також зазначили, що вже бачили злодійок в іншому магазині.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...