У столиці України невідомий атакував приміщення Спілки журналістів (фото, відео)

У середу, 8 серпня, в Києві на Хрещатику чоловік почав кидати каміння в будівлю Національної спілки журналістів України. Навколо дебошира зібралося чимало людей.

Інцидент почався близько 14:30. Чоловік, який представився Ігорем, каже, що його обурює наявність двох табличок на будівлі за адресою Хрещатик, 27а. Саме тому, як розповів порушник порядку, він і почав закидати одну з них камінням, передають Патріоти України.

«Це суперечить здоровому глузду! На будинку не повинно бути двох табличок з однаковою адресою! Я вирішив спробувати збити одну з них камінням. Мені перехожий підказав кидати камені в ту, яка нижче», - стверджує чоловік.
За тим, що відбувається, спостерігало чимало городян. На думку присутніх, така поведінка небезпечна, адже порушник міг когось поранити. На місце інциденту викликали поліцію. Це не справило на хулігана ніякого враження - чоловік залишився чекати поліцейських разом з очевидцями. Правоохоронці прибули на місце через 57 хвилин після дзвінка на «102», сфотографували зіпсовану табличку і відвели чоловіка у відділення поліції.
Також чоловік сказав, що усвідомлює всю відповідальність за свої вчинки. Більш того, Ігор пов'язав наявність двох табличок з корупцією і поганою роботою міської влади та поліції. «Я здорова доросла адекватна людина! Якщо потрапив в дитину камінь, значить потрапив!» - заявив чоловік.


Джерело: Інформатор
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...