У столиці України жорстоко побили активіста (фото)

У Києві жорстоко побили активіста Микиту Понаріна, який позиціонує себе як захисник прав людини.

Інцидент стався в ніч на неділю, 12 серпня близько Андріївського узвозу в Києві. Понаріна разом з другом побила група з 5-6 чоловік. "Мені здається, про це важливо говорити. Не заради співчуття або жалості, а щоб люди знали, що в 2018 році бити людей через "орієнтацію" все ще можна", - прокоментував потерпілий в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, мотивом нападу була "банальна ненависть". "Їм не подобався мій септум в носі, мої джинси, вино замість пива, тому що тільки пиво - чоловічий напій, і ще багато чого. Ще їм здалося, що ми цілувалися, на що я взагалі випав в осад. З фразою "ну що , пі*ари, подобається в д*пу ї*атися?", один з них почав бити. Було боляче", - розповів Понарін.

"Пам'ятаю, що на одному була балаклава і був пістолет в руках - сподіваюся, фейковий. Втекти ми не могли - пістолет був спрямований на мене, а дорогу вони перегородили. Саму бійку я погано пам'ятаю. Когось бив, хтось бив мене , всі свідчення - це травми. Не смертельні: кілька швів на голові (її розбили чи то об бетон, то чи пляшкою), струс, всякі синці і садна, забиття грудної клітини та носа", - написав активіст.

Він уже звернувся в поліцію, проте заявив, що сумнівається в успішному завершенні розслідування. Також хлопець розповів, що зовсім не переживає через подію, разом з другом знаходиться в "позитивному настрої на одужання".

"Все точно буде добре. Ми живі і майже здорові. Якщо причина цієї ненависті - те, що я "захищаю мужиків в сукнях" - окей. Значить, здається, я все роблю правильно. Буду захищати і мужиків в сукнях, і голих жінок, і погано одягнених дітей. Вважаю це своєрідною посвятою, після якої ми вийшли більш ніж гідно", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...