У стилі 90-х: На Житомирщині грабіжники жорстоко познущалися над фермерами (відео)

Злочинці вимагали гроші і цінності. Вони катували господарів на очах у дітей.

У Житомирській області грабіжники увірвалися в приватний будинок і кілька годин катували родину фермерів, передають Патріоти України.

Злочинці вимагали гроші і цінності. Вони катували господарів на очах у дітей. "Ставили праска на спину, били, душили, приставляли ніж до горла. Руки були пов'язані", - розповіла постраждала Любов Самчик.

Посеред ночі жінка почула, як хтось піднімається на другий поверх будинку. "Я вийшла зі спальні і побачила, що вони піднімаються - і почала кричати", - розповіла жертва.

Чоловіки були в балаклавах. Вони увірвалися в будинок, зв'язали сім'ю і почали її бити. Злочинці катували батьків, ставлячи розпечені праски на спину, погрожували вбити. "Де ваші сейф, тайники, хованки. Я відразу сказав: це все, що є, забирайте автомобіль, але залиште нам життя", - розповів власник будинку.

"У чорному одязі, масках, рукавичках. Отримав кілька ударів в обличчя. Нас зв'язали, це тривало десь півтори години, але це дуже повільно все йшло", - згадує потерпілий Максим Самчик.

Грабіжники забрали кілька тисяч гривень, 800 доларів і прикраси. Пішовши з дому, злочинці всіх залишили пов'язаними. "Я не знаю, якими зусиллями, ми підповзли один до одного, просто перегризли ці нитки. Це жах", - пояснив Максим Самчик.

Звільнившись, сім'я викликала "швидку" і поліцію. Слідчі з'ясували, що один з грабіжників заліз в будинок через вікно, а потім відкрив двері і впустив інших.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...