"В свое время я не поддержал его": Лужков звинуватив російського прем'єра в завершенні своєї політичної кар'єри

Колишній мер російської столиці Юрій Лужков заявив про те, що в його відставці винен нинішній прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв.

Лужков розповів про те, що у Медведєва був певний комплекс, що він став президентом тільки через те, що за його спиною стояв Володимир Путін, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
«Он постоянно пытался самоутвердиться, доказать, что что-то может сам. Я пытаюсь судить людей по их делам. В результате президентства Медведева жизнь в стране начала ухудшаться и это факт», - заявив Лужков. Згідно з його версією, Медведєв не хотів ставати знову тільки помічником Путіна.
«У Медведева не было ни одного основания, чтобы меня уволить, за исключением политических причин. В свое время я не поддержал его, когда он захотел идти на второй президентский срок, и мне пришел конец. Позицию Путина по этому вопросу я до сих пор не знаю. Да, некоторые его заявления указывают, что его устраивала моя работа», - додав Лужков.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...