Дівчинка чула батька, плакала і прощалась. "Вы сволочи! Вы стоите, четыре жлоба, бл*, и не можете ничего сделать!": Пожежники не дали батькові врятувати дитину з палаючого ТЦ в Кемерово (відео)

Під час мітингу в Кемерово (Росія) один з городян, який втратив під час пожежі в ТРЦ «Зимова вишня» дочка, розповів, що пожежники просто не дали йому врятувати дитину.

За його словами, він примчав на місце НП після дзвінка доньки, яка повідомила, що знаходиться на 4 поверсі, передають Патріоти України з посиланням на "Настоящее время".

«Я ехал с бешенной скоростью, нарушая все правила, я заехал за 5 минут. Поднялся на 4 этаж, было задымление небольшое. Я побежал туда, там стояли МЧС и пожарники. Я говорю: «Где моя дочь?» И по телефону с ней разговариваю. А она кричала: «Я здесь, папа, я здесь!». Я говорю: «Ложись на пол, дыши. Держись, не умирай», - розповідає потерпілий.

Виступаючий заявив, що рятувальники за ноги відтягали його від палаючої зали. «Я бежал туда, они меня за ноги схватили и оттаскивали обратно! Я говорю им: «Вы сволочи! Вы стоите, четыре жлоба, бл*, и не можете ничего сделать!» Я кричал и с дочерью разговаривал. Она сказала: «Папа, я тебя люблю. Я задыхаюсь, теряю сознание», - крізь сльози розповів чоловік.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...