У тренді: Віце-спікер українського парламенту звинуватила Кремль у вбивстві Гонгадзе (відео)

За словами Геращенко, трагедія з Гонгадзе була потрібна Кремлю для того, аби "дестабілізувати ситуацію" й відірвати від західних партнерів Україну.

Ірина Геращенко

До викрадення та знищення українського журналіста Георгія Гонгадзе восени 2000 року причетне керівництво Російської Федерації Про це заявила перший заступник голови Верховної Ради, народний депутат від БПП Ірина Геращенко в ефірі щотижневої програми "Досьє" з Сергієм Руденком, передають Патріоти України.

"Моя позиція з 2000 року не змінилася на жодне слово і на жодну кому: за цим стояла Росія. Яка писала в найвищі кабінети, вираховувала там певні чутливі моменти. Це очевидно було", - зазначила вона.

За словами Геращенко, трагедія з Гонгадзе була потрібна Кремлю для того, аби "дестабілізувати ситуацію" й відірвати від західних партнерів Україну, "яка тоді мала дуже серйозні шанси просунутися в напрямку НАТО і нашого західного вектору".

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...