У центрі столиці копи збили пішохода і розтрощили літню терасу кафе (відео)

Вранці 9 грудня, в Києві біля Палацу Україна поліцейські на автомобілі Toyota Prius збили пішохода на тротуарі і влетіли в кафе Бінокль.

За словами поліцейських, вони їхали вулицею Велика Васильківська в сторону центру, але на перехресті їх підрізав Mercedes. Щоб уникнути зіткнення поліцейські вивернули кермо в іншу сторону, через що в'їхали на літню терасу кафе, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Якраз в цей момент по тротуару йшов пішохід, якого збив Prius. Чоловікові на вигляд близько 45-50 років, його забрала швидка з переломом ноги.

В результаті ДТП зруйновано огорожу кафе, лавки та столи, які стояли на терасі.

Водія Mercedes вдалося затримати. На місці працює екіпаж патрульної поліції і слідчо-оперативна група.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...