У центрі столиці здають офіс Саакашвілі (фото)

У Києві здається в оренду офіс на Музейному провулку, 4, який раніше знімав видворений з України екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі для своєї партії "Рух Нових сил".

"Здається офіс за 13 штук зелених! Запах Саакашвілі в подарунок", - написав у своєму Twitter журналіст Андрій Дзиндзя, передають Патріоти України.

На сайті оголошення вказано, що ціна оренди - 372 000 грн/місяць. Офіс має фасадні вікна та займає весь поверх.

Раніше журналіст Олександр Дубінський в своєму Facebook писав, що Саакашвілі ще в 2016 році зняв у Києві офіс площею близько 200 м. кв., з щомісячною платою 25 доларів за метр квадратний - тобто близько $ 5000.

В оголошенні зазначено, що здається 600 м. кв.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...