"Вы убиваете хороших людей": Скандальний танцівник-зрадник влаштував істерику через Україну

Скандальний артист балету Сергій Полунін пригрозив помститися за співробітників спецпідрозділу "Беркут".
Сергій Полунін

Про це він написав у своєму Instagram, звинувативши снайперів у розстрілах демонстрантів під час Революції Гідності та підставі бійців, передають Патріоти України.

"Під час Майдану снайпери стріляли в обидві сторони – протестуючим в спину і поліції "Беркута", щоб розлютити ситуацію і зробити революцію. Після того, як все закінчилося, статуя була побудована для загиблих демонстрантів, але "Беркут" був підло звинувачений у всьому", – поскаржився Полунін.

За його словами, співробітників спецпідрозділу ненавиділи, "били і вбивали". Танцюрист додав, що інформація була передана людям нібито брехлива.

"Все це не правда, і хлопці з "Беркута", ви не забуті. Я щиро захоплююся тим, що ви стояли проти зла і виконували свою роботу. Ви завжди займаєте особливе місце в моєму серці! Ми всі пам'ятаємо і знаємо правду, я плачу за ваших друзів, які були вбиті, і я молюся за вас, хлопці. Також я не виношу злу організацію, яка організовувала снайперів і революцію. Я знаю, хто ви, "Брексил" вас не приховає. Ви вбиваєте хороших людей, ви вбиваєш моїх людей, ви зруйнували мою країну. Я дістану вас за це", – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...