"В Україні не цінують справжній талант": Знаменитий артист зробив різку заяву

Сучасне суспільство в Україні не цінує талановитих артистів. Замість цього аудиторія вимагає "тупих","безграмотних" і "голожопих" зірок, чиї пісні схожі на кашу з м'ясорубки.

Іво Бобул

"Подібного роду культура робить з українців пластилін", - заявив каналу ZІК народний артист України, естрадний співак Іво Бобул, передають Патріоти України.

"Чомусь ми обожнюємо рівнятися на чужі країни, тому звернемо увагу на Америку. Що робить будь-який співак мого рангу на Новий рік? Він всюди: співає, гастролює. Мене в цьому році нікуди не запрошували", - зізнався 64-річний артист.

З цього Бобул зробив висновок, що живе в країні, якій просто не потрібен. "Тут потрібні тупі люди, безграмотні, безголосі, голожопі. Така культура потрібна. Очевидно, хочуть зробити з нації пластилін, з якого можна буде виліпити все, що завгодно. Тут не люблять людей, які мають свою позицію, погляди та індивідуальний музичний смак", - продовжив співак.

При цьому артист наголошує, що на його піснях нібито виросло ціле покоління. "Когось дратує моя творчість, комусь подобається. Однак із залу мого концерту люди виходять зовсім іншими. Я переконався у цьому неодноразово", - додав Бобул.

Незважаючи на ситуацію, співак не має наміру підлаштовуватися під сучасні тренди. "Я не можу використовувати незрозумілий людям текст, тому що хочу, щоб пісня була на мові. А не те що зараз - її як через м'ясорубку пропустили. Мова є сакральним інструментом наших предків. Я це поважаю, тому що по-іншому просто не можу", - резюмував артист.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...