В Україні починають промислове виробництво важливого компоненту для сонячних панелей та електростанцій

Сонячні інвертори перетворюють постійний струм на перемінний, котрий дозволяє зливати його у загальну електромережу.

Інжинірингово-виробниче ТОВ "С-Інжиніринг" (Одеса) наприкінці лютого підписало ліцензійну угоду з компанією AEG Power Solutions, яка надасть йому виключне право виробляти сонячні інвертори за технологією AEG PS. Як повідомляється на сайті "С-Інжиніринг", інвертори потужністю до 1000 кВА вироблятимуть на його одеському заводі під брендом SEMAG, створеним групою компаній "Метрополія" і групою компаній SE Group International, передають Патріоти України.

На сьогодні інвертори, що є основним компонентом СЕС, в Україні не виробляють. "Обладнання, вироблене в Україні за технологією компанії AEG PS, матиме достатню частку місцевого виробництва для отримання сертифіката У-1, що підтверджує українське походження товару", - зазначив директор із проектів сонячної енергетики ТОВ "С-Інжиніринг" Олександр Семенюг.

Віце-президент із розвитку бізнесу та нових ринків AEG Power Solutions Йорг Лідлофф, слова якого наведено в прес-релізі, у свою чергу, повідомив, що в майбутньому компанія має великі плани щодо розширення лінійки продукції, яка виготовляється за її технологією в Україні.

"Метрополія" надає інжинірингові послуги повного циклу в енергетиці. SE Group International на чолі з "С-Інжиніринг" виробляє електрощитове обладнання, сертифіковане за європейськими стандартами.

AEG Power Solutions - провідний світовий постачальник систем і рішень для систем електропостачання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...