В Україні викрили мера з російським громадянством

Мер міста Добропілля Донецької області Андрій Аксьонов виявився громадянином Росії.
Андрій АксьоновПро це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат від партії "Солідарність" Дмитро Лубинець, показавши відповідні документи, передають Патріоти України.

Так, Аксьонов у 2014 році подав на отримання російського громадянства. Під час бойових дій влітку того ж року Аксьонов виїхав в анексований Крим, попросивши в окупантів надання російського паспорта. Місцем проживання у заявці він вказав місто Севастополь.

Також Лубинець заявив, що Аксьонов може бути агентом російських спецслужб, який спеціально розпалював конфлікт у Донецькій області навесні 2014 року за завданням із Москви.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...