В Україні запідозрили Лукашенка у ще одній "послузі" Путіну

Затримання в Білорусі українського журналіста Павла Шаройка могло бути пов'язано з його професійною діяльністю, оскільки він готував "дратівливі для російської сторони" матеріали.

Про це заявив генеральний продюсер "Українського радіо" Дмитро Хоркін в ефірі "5 каналу", передають Патріоти України.

"Українське радіо" не виключає, що затримання Павла Шаройка пов'язано з його журналісткою діяльністю. Він все своє трудове життя був журналістом, за період із 1992 року він працював у різних виданнях, деякі видання були в системі міністерства оборони", - заявив він.

За його словами, Шаройко постійно з 2015 року висвітлював події в Білорусі для "Українського радіо".

"Його останні три репортажі у нашому ефірі - це висвітлення роботи Тристоронньої контактної групи із врегулювання конфлікту на Донбасі, це російсько-білоруські військові навчання "Захід-2017" і третій його репортаж стосувався деталей затримання українця Павла Гриба на території Білорусі", - наголосив Хоркін.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...