"В українців побачив високу свідомість і відкритість," - російський вчений про відвідини України

Російський вчений-фізик і блогер Валентин Гаденофф, що живе в Швеції, після своєї поїздки до Києва написав резонансний пост про Україну, яка "йде в майбутнє".
Valentin Gadenoff

Відповідна інформація з'явилася у Facebook на сторінці Гаденоффа, повідомляють Патріоти України.

Він розвінчав пропагандистські міфи про Україну: "Життя тут б'є ключем, люди дуже активні і дуже виховані, у вас недопалків на вулиці менше ніж у Швеції, ця деталь мене взагалі вразила".

Він зізнався, що в українців він побачив високу свідомість і відкритість.

"Називати українців фашистами - це зрада, через цю брехню гинуть люди - а це глибока зрада. Я говорю з усіма виключно російською і ні в кого не виникає думки навіть косо подивитися на мене", - написав вчений.

"Росіяни, відкрийте очі на реальність і задумайтеся, Україна йде в майбутнє! Мені здається, Європа це зрозуміла, таких титанічних розмірів людський потенціал упускати не можна", - наголосив блогер.

"Я вражений кількістю людей із вищою освітою! Навіть не сумніваюся, що в України все вийде, повертатися в совок ніхто не хоче... Україна - з якої ми всі власне і з'явилися - ви, напевно, забули про Київську Русь!" - додав Гаденофф.

Цей пост зібрав 2,5 тисячі лайків і майже 300 репостів.

Багато коментаторів, не тільки з України, але і РФ, погодилися з ученим і подякували йому за теплі слова про Україну.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...