В Україну йде потепління: Синоптики озвучили несподіваний прогноз погоди (відео)

Зима прийшла до України на два тижні раніше. За цей час зима снігу насипала, морозом до -18 здивувала, лижний сезон відкрила.

На початку календарної зими вона відступає і готує новий виклик. Синоптики кажуть: потепління до нас рухається прямо зараз із півдня країни, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Там днями був такий шторм, що море здіймало височезні хвилі, які, до прикладу, у Кирилівці позаливали прибережні бази відпочинку. Пориви вітру перевищували 60 км за годину.

Цей вітер із моря надув на наступний тиждень потепління. У понеділок, 3 грудня, температура повітря на Півночі, у Центрі та Сході коливатиметься від мінус 1 до мінус трьох градусів. На Заході і Півдні потеплішає до +2-4 градусів. А з вівторка, 4 грудня, відлига почнеться по всій Україні. На додачу в більшості областей, крім Примор'я і Сходу, підуть дощі та мокрий сніг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...