В УПЦ (МП) вимагають покарати радника Авакова за статтєю, яку інкримінують наміснику Києво-Печерської Лаври

Владику Павла (Лебедя) звинуватили в порушенні прав громадян за релігійною ознакою - після його інтерв'ю, в якому Павло розкритикував главу УПЦ КП Філарета.

В Українській православній церкві (Московського патріархату) прокоментували кримінальну справу проти намісника Києво-Печерської лаври, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу УПЦ (МП).

У будинку намісника Лаври 30 листопада пройшов обшук, на який приїхали три автобуси співробітників СБУ. В УПЦ нагадали, що в день обшуку радник глави МВС Зорян Шкіряк назвав владику Павла "путінсько-гундяевским щуром" і "московським упирем". Тобто, зробив той же злочин, який інкримінують наміснику Лаври."Віруюча громадськість України очікує, коли Служба безпеки України проведе детальний аналіз його (Шкіряка - ред.) сторінки на предмет порушення тієї ж статті 161 Кримінального кодексу і проведе обшук у приміщеннях, пов'язаних з цією особою. Варто зауважити, що п. 2 цієї статті КК визначає більш суворе покарання в разі, якщо злочин скоєно державним службовцям", - йдеться на Facebook-сторінці УПЦ МП.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...