Вакарчук зробив офіційну заяву про свою участь у президентських перегонах (відео)

Лідер музичного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що не балотуватиметься на президентських виборах у 2019 році.

Святослав Вакарчук

Заява була опублікована на офіційному каналі YouTube, передають Патріоти України.

За словами музиканта, йому не цікавий цей пост, проте він не відмовляється від боротьби за майбутнє України. "Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над "і", зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не прийматиму участь у президентських виборах 2019 року. Я добре усвідомлюю, що зараз, у джинсах можу зробити більше для країни, ніж надівши краватку. І я не збираюся стояти осторонь", – пояснив Вакарчук.

Він пообіцяв, що буде працювати "зі своєю командою" для змін у країні і перемоги проєвропейських сил. "Разом з моєю командою, я буду працювати над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я буду працювати над тим, щоб привести до влади якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе", – сказав співак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...