"Вам станет стыдно за то, что до сих пор в Украине работают "Сбербанк России", ВТБ и прочая ср*нь страны-агрессора": Кондратюк різко висловився про українців

За словами телеведучого, після перегляду фільму "Темні часи", який оповідає про перший і вирішальний крок Вінстона Черчілля на посаді прем'єр-міністра Великобританії в роки Другої світової війни, українцям стане соромно за нинішню ситуацію в Україні.

Такою думкою на особистій сторінці в Facebook поділився український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк, передають Патріоти України.

"Я думаю, що коли ви подивитесь фільм "Темні часи", вам стане соромно за те, що до сих пір в Україні працюють "Сбербанк Росії", ВТБ, заправки ТНК та інша ср*нь країни-агресора. А також ви зрозумієте, що зухвалість Кремля по відношенню до України тримається на мільйонах українських-працівниках, які продовжують працювати в РФ", - зазначив він.

При цьому Кондратюк вказав на ще один важливий нюанс. "Порошенко - далеко не Черчілль! Але і українцям в масі своїй до англійців - "як до Києва рачки"!!!" - наголосив продюсер.

Користувачі соцмережі стали дискутувати про фільм і наведені вище слова Кондратюка. "Фільм дуже сильний, але для переважної більшості, тих, які весь сеанс жерли сухарі під нього на весь кінотеатр, це "якась нудятіна", і тих, яким "Сбербанк" і ТНК це "ачотакова це Порошенко воює", їм же град у будинок не влетів", - зазначили в одному з коментарів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...