Вандали осквернили пам'ятник загиблим бійцям АТО (фотофакт)

У Києві невідомі облили фарбою пам'ятник героям АТО, що знаходиться на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиці Академіка Корольова.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив користувач Максим Романченко, передають Патріоти України.

"Ось так негідники на День незалежності облили фарбою пам'ятник воїнам АТО", - написав він. Пізніше в коментарях під постом Романенка з'явилися фото з уже відмитим пам'ятником.

Як відомо, постамент встановили 15 серпня в пам'ять про бійців ЗСУ, які загинули в ході антитерористичної операції на Донбасі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...