Ватажки терористів "ЛНР" анонсували "затоплення" бійцями ЗСУ частини "молодої республіки"

Ватажки ОРЛО заявляють, що українська армія нібито готує чергову «провокацію», яка спричинить за собою «великі жертви серед мирного населення ЛНР».

Про це заявив «офіційний представник Народної міліції ЛНР» Андрій Марочко, передають Патріоти України.
Представник ОРЛО зазначив: «В своем отчете наблюдатели миссии ОБСЕ указали информацию о двух квадратных деревянных коробках темно-зеленого цвета с присоединенными проводами, прикрепленным к металлическим воротам шлюза на северной стороне Мироновского водохранилища недалеко от блокпоста вооруженных сил Украины. Военнослужащие ВСУ подтвердили факт минирования шлюзов».
За його словами, вибух Миронівського водосховища нібито призведе до підвищення рівня води річки Лугань і викличе повінь в непідконтрольних Україні населених пунктах Троїцьке, Калинове, Ірміно та Первомайськ.
Марочко додав: «Это повлечет за собой большое количество жертв среди мирного населения, экологическую и гуманитарную катастрофу на всей территории Республики».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...