"Важко в навчанні...": Артилеристи України тренувалися відбивати авіаудар з моря (відео)

Заняття з управління силами і засобами зенітного ракетно-артилерійського дивізіону пройшли в районі операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляє в п'ятницю, 30 листопада, прес-центр штабу ООС в Facebook, передають Патріоти України.

Зазначено, що інструкторсько-методичні заняття для керівників різних рівнів проведені для удосконалення їх навичок в управлінні вогнем при впливі авіації противника на малих і гранично малих висотах в районі узбережжя Азовського моря.
За словами керівника тренувань, в ході навчань вдосконалюється злагодження бойових обслуг і взаємодія між радіотехнічними підрозділами Повітряних сил і пунктом управління протиповітряної оборони бригади з обміну інформацією про повітряну обстановку.

"В ході навчань штурмова і армійська авіація імітували удар повітряного противника по підрозділах, які здійснюють прикриття морського узбережжя. Екіпажі ЗСУ-23-4 Шилка, БМ Стріла-10М і розрахунки переносних зенітно-ракетних комплексів і зенітних установок ЗУ-23 повітряні цілі умовно знищили ", - інформували в штабі ООС.

Там також додали, що сталося виконання бойових пусків і стрільб по аеродинамічним цілям, які маневрують висотою.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...